Køb loppeshampoo

by Loppekur

Loppeshampoo

Uundværlig i en tilbundsgående loppebehandling

Loppeshampoo er nok det de fleste tænker på når man taler om en loppekur eller en loppebehandling. Men i dag er det faktisk ikke det mest anvendte. Du kan købe en rigtig effektiv loppekur som påføres i hundens/kattens pels.

Måske er det fordi der er mange nye loppemidler på markedet som umiddelbart er nemmere at bruge. Hvorfor bruge loppeshampoo? Jo, lopper kan være et trælst bekendtskab både for dyr og for mennesker og det er ikke altid man har held med kun at bruge en type behandling.. Så loppeshampoo bør være en del af en grundig all-round bekæmpelse af lopper.

Faktisk findes der flere forskellige slags lopper. De fleste kan bekæmpes med loppeshampoo. De lopper vi kender bedst er som regel enten menneskelopper, kattelopper og hundelopper. Men der findes flere afarter at den hoppende blodsuger end man måske lige går og tror. Har du f.eks. hørt om loppen der går under den latinske betegnelse Dasypsyllus gallinulae og som næsten udelukkende holder til på fugle og i fuglereder? Eller hvad med den allermest udbredte loppe – den nordeuropæiske rotteloppe der holder af at bosætte sig på husmus og rotter?

Fælles for alle loppearter er at den har en formidabel evne til at tilpasse sig omgivelserne og kan blive en uudholdelig plage for “værtsdyret”. Loppen har nemlig nogle ret imponerende egenskaber. Den almindelige “husloppe” kan  hoppe 18 cm lige op i luften og 33 cm vandret. Det svarer til 200 gange loppens kropslænge. Dette gør at den er ultra effektiv til at hoppe på omkring vandrende værtsdyr.

Kan du mærke at det klør?

Ja, så hvad er bedre end et godt gammeldags bad med loppeshampoo så dit kæledyr både kan blive ren og fri for parasitter? Loppeshampoo kan have en effektiv forebyggende virkning, men bekæmper samtidig larver, æg og voksne lopper i dyrets pels.

Vi kan helt klart anbefale den skånsomme Biogance Loppeshampoo der både er effektiv og meget mild.

Køb Loppeshampoo

ProduktBeskrivelsePrisKøb her
ImageEffektiv loppeshampoo til katte89,-Køb her
ImageEffektiv loppeshampoo til hunde 89,-Køb her